Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

Pentru comenzile de peste 6 sticle transportul este gratuit in orice localitate din Romania. Livrarea se va face prin Urgent Curier.

Pachetele ajung, în general, în 2 zile de la primirea plății.

Pentru livrari in Bucuresti si zone limitrofe ce intra in categoria ZONA 1, livrari ce sunt mai mici de 6 sticle: este valabil urmatorul tarif, 19.9 lei (suma include TVA si ambalajul de carton care protejeaza coletul).

Pentru clientii care doresc plata ramburs, la sosirea coletului la destinatie, se adauga 9.9 lei care reprezinta TAXA RAMBURS.

Dacă preferați livrarea Wine Republic Express, care va garanteaza ca produsele comandate ajung la dumneavostra in trei ore, va fi aplicat un cost adițional de 50 lei (TVA inclus), vă rugăm să ne contactați înainte de a alege această metodă.

Livrarea Wine Republic Express este valabila doar pentru Bucuresti.

Livrarea Wine Republic Express este valabila doar pentru comenzile inregistrate pana la ora 18.00.

Pentru livrari in provincie, livrari ce sunt mai mici de 6 sticle, este valabil urmatorul tarif: 29.9 lei (suma include TVA si ambalajul de carton care protejeaza coletul).

Pentru clientii care doresc plata ramburs, la sosirea coletului la destinatie, se adauga 9.9 lei care reprezinta TAXA RAMBURS.

Greutatea medie a unei sticle standard de vin de 0,75 l, fara ambalaj suplimentar, este de aproximativ 1,3-1,5 kg.

Vă recomandam să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecărei comenzi i se vor aplica costuri de livrare separate.

Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate.

Daca doriti sa returnati produsele achizitionate, costurile de expeditie cad in sarcina dumneavostra.

Produsele achizitionate care prezinta defecte se inlocuiesc.


Real Time Web Analytics